tisdag 15 mars 2011

Tack snälla!



Tack snälla Jenny som skickade ett mönster till dregglis och sömnadsbeskrivning, och även ett jätte fin dregglis! Jag har försökt sy dregglisar ett par gånger, men det har inte blivit alls som jag velat att det skulle bli. Det har inte blivit sådär "pösigt" som jag gillar! Så när jag hittade Jenny´s blogg så frågade jag om hon visste vart jag kunde hitta ett mönster, eftersom jag läste hennes blogg och såg att hennes blev jätte fina! Så idag kom paketet, och jag var så ivrig att testa! Det har varit lite smådåligt med sytid här, förkylningar och allmän krasslighet har avlöst varandra, plus en vaccination & andra tanden kom på lilla busfröet här hemma. Så det har varkens funnits tid, ork eller lust att sy, men när paketet så kom idag så blev det en herrans fart! : ) Så jag testade att sy i det lila molntyget, från Gitte´s, och jag är faktiskt jätte nöjd! Visst så såg jag några små saker som jag behöver öva på, men övning ger färdighet!

2 kommentarer:

  1. Vad glad jag blir att du blev nöjd med mönstret :) Och så blir jag avundsjuk på ditt fina molntyg! Ska köpa sånt jag också :)

    SvaraRadera
  2. Ja, det var precis så jag hade tänkt mig att den skulle bli! :) Jag gillar molntyget väldigt mycket, det är en sån härlig lila färg! :)

    SvaraRadera