måndag 23 maj 2011

...och ännu fler!

Det har blivit en hel del dregglisar sydda den sista tiden som ni märkt! Dels behövs de verkligen, iallafall här hemma, de är perfekta presenter och dessutom utmärkta att sy av tyger som inte räcker till så mycket mer utan bara riskerar att bli liggandes!

Först ut är en dregglis i den gröna aptrikån från MG tyger med svart velour på baksidan från Jofotex. Den syddes till en liten söt Noah, som tidigare fått en body i samma gröna aptrikå.


Dessutom blev det triss i dregglisar med den cerisea flodhäst jerseyn från Gitte´s med vit interlock på baksidan, även den från Gitte´s. En behöll Lilla Farbrorn själv, en fick supersöta Wilda (som förmodligen är den mest skrattande lilla sötungen jag nånsin sett!) och en blev present till en nyfödd liten tjej!


Det har varit lite tyst här på bloggen senaste veckan, och det lär det nog vara någon vecka till! Anledningen är att jag väntar på en ny symaskin, en Husqvarna Viking Emerald 116 som förhoppningsvis kommer idag :) Det första projektet på agenda är att sy nya gardiner till vår lilla husvagn, de som hänger där nu är originalgardinerna som satt i husvagnen när den var ny (dvs 1971) och är dessutom en gräslig orange färg, så de måste bytas ut innan sommarens semester. 6 gardiner och 1 draperi är det som ska sys, så det kommer att ta lite tid, men Lilla Farbrorns farmor har lovat att vara barnvakt några timmar :)
Hursomhelst, i väntan på nya symaskinen så har jag ägnat mig åt att rita mönster och klippa ut tyg till en hel massa härliga sommarkläder åt Lilla Farbrorn, så när gardinerna är klara kommer det med all säkerhet att ploppa upp en hel drös med nya inlägg här! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar